Legfrissebb bejegyzések: Mit ígér a Jobbik: Jobbik Bátonyterenyéért program - 1.,2.,3.,4.   / Önkormányzati választások   /    Képviselő-jelöltek bemutatkozása   /    Irkafal: Újabb megdöbbentő tények a Jobbikkal kapcsolatban   /    Helyi hírek: Volt egyszer egy búcsú...

Jelöltjeink a 2014-es bátonyterenyei önkormányzati választásokon:

Tisztelt Bátonyterenyeiek!

A Jobbik Bátonyterenyei Alapszervezete városunkban indít polgármesterjelöltet és minden választókerületben képviselőjelöltet. Nem kötöttünk egyik jelenlegi párttal sem alkut, sem írásbeli, sem szóbeli szövetséget!
Programunk nem csak országos szinten készült, hanem városunk felemelkedésére is, ami nem kompatibilis egyik nemzetrontó pártéval és civilnek mondott szervezetével sem. Járjuk a saját utunkat, saját elképzelésünk szerint. Nem fogunk a kampányban sem hideg gulyást, sem meleg sört osztogatni, de az Eddát sem fogjuk idehívni másfél millió forintért, sőt, repülőről sem fogunk szórni logó nélküli mocskolódást néhány szavazatért cserébe, de nem fogunk fenyegetni sem senkit, ha nem ránk szavaz. Ígérni sem fogunk semmi olyat, ami pusztán a választási kampány megszokott velejárója. Ellenben konkrét, kiforrott elképzelésünk van a jövőt illetően, amit lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk megvalósítani.
Ennek egyik első akadályát csak az Önök segítségével tudjuk legyőzni.

Részünkről sikerült olyan tisztességes, hazájáért és városáért aggódó és tenni akaró jelölteket állítanunk, akikben megvan az akarat is arra, hogy valóban változtassanak az eddigi helyi politikán. Mind szemléletben, mind hozzáállásban. Ezáltal nemzeti és erős helyi kötődésű emberek képviselhetik Önöket. Ha jelöltjeinknek bizalmat szavaznak, ők minden olyan döntést támogatnak, ami hasznos a városban lakóknak.
Környezetünkben nem fogjuk tűrni a korrupció legkisebb jelenlétét sem. Feltett szándékunk megtisztítani a helyi közéletet minden tisztességtelen, a lakók érdekeit sértő ügytől.
A mi képviselőink nem fognak elszakadni a hétköznapi problémáktól, az itt élőket akarják képviselni és nem a nagypolitika mentén meghozni a döntéseket. Mi már régen nem jobb- és baloldalban osztjuk meg nemzetünk, városunk lakóit. A törésvonal számunkra a nemzet, a város érdeke és megmaradása mellett küzdők és a nemzetközi érdekeket feltétel nélkül elfogadók és támogatók között feszül, helyi szinten pedig a lakóhelyüket építők és rombolók között, származástól függetlenül. Azt kívánjuk, hogy végre tisztességes, lelkiismeretes képviselők végezzék áldásos munkájukat a város és a haza érdekében, akiknek az eszük mellett a szívük is a helyén van!

A mi jelöltjeink ilyenek, ezért kérjük, támogassa aláírásával őket, az alábbi elérhetőségeken:
   - Cseresznyés István
3070 Bátonyterenye, Boróka út 10.
   - Nyerges Sándor 3070 Bátonyterenye, Bányász út 5.
   - Bucsokné Csuka Katalin 3078 Bátonyterenye, Zrínyi út 96.
   - Tajtiné Koós Zsuzsanna 3078 Bátonyterenye, Arany János út 12.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Bátonyterenyei Alapszervezete

2010. augusztus 21-én újjáalakult a Jobbik Magyarországért Mozgalom Bátonyterenyei Alapszervezete.
A 29 fő alapító tag között megtalálhatóak régi tagok és természetesen sok új belépő is. Az alapszervezet erős, egységes és elkötelezett az irányban, hogy jelentős tényező legyen a város életében. Sikerült olyan tisztességes, hazájáért és városáért aggódó és tenni akaró embereket sorainkba állítani, akikben megvan az akarat is arra, hogy valóban változtassanak az eddigi helyi politikán. Mind szemléletben, mind hozzáállásban.
Szándékunk szerint minden olyan döntést támogatunk, ami hasznos a városban lakóknak, nem pártpolitika és egyéni érdekek mentén íródott. Nem jobb és baloldalban gondolkodunk, számunkra mindennél fontosabb a tisztesség, valamint, hogy olyan országot adjunk át gyermekeinknek, amire büszkék lehetünk. Nem tűrjük a korrupció legkisebb jelenlétét sem, feltett szándékunk megtisztítani a helyi közéletet minden tudomásunkra jutott tisztességtelen ügytől. Éppen ezért kiemelten kezeljük a városban lakók tájékoztatását minden közérdekű ügyről, bármilyen kényes is az. Számunkra nincsenek tabuk, a tájékoztatást viszont minden esetben saját kiadványainkban fogjuk megjelentetni, vállalva véleményünket.
Azon leszünk, hogy erősítsük a nemzeti érzést, támogatjuk és elősegítjük az ilyen jellegű rendezvényeket, előadásokat, vagy tárgyi értékek létrehozását. Fontosnak tartjuk az ifjúság ébredését, részvételét a helyi közéletben. Célunk, hogy ne szakadjunk el a hétköznapi problémáktól, szülőföldünk és a városban élő nemzettársaink érdekeit képviseljük. Szeretnénk, ha végre tisztességes, lelkiismeretes, erős nemzeti és helyi öntudattal rendelkezők végeznék áldásos munkájukat a város és a haza érdekében, akiknek az eszük mellett a szívük is a helyén van!

Ehhez Adjon az Isten! erőt, kitartást és Szebb Jövőt!

Elérhetőség:   batonyterenye@jobbik.hu ,  cseresznyes.istvan@jobbik.hu

Utolsó frissítés:   Látogatók száma:

Az oldal Firefox-al mutat úgy, ahogy elképzeltem. A többi böngésző a színeket, margókat, stb., itt-ott másként kezelheti. De ez nem érdekel, lusta vagyok. :-) Sorry!