JMM Bátonyterenyei Alapszervezete
  Legfrissebb bejegyzések: Irkafal: Egy szelet szeretet   /    Helyi hírek: Közlemény - A Jobbik Bt-i Alapszerv. törvényes működése kapcsán

  


  A Jobbik Magyarországért Mozgalom Bátonyterenyei Alapszervezete

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Bátonyterenyei Alapszervezete

2010. augusztus 21-én újjáalakult a Jobbik Magyarországért Mozgalom Bátonyterenyei Alapszervezete.
A 29 fő alapító tag között megtalálhatóak régi tagok és természetesen sok új belépő is. Az alapszervezet erős, egységes és elkötelezett az irányban, hogy jelentős tényező legyen a város életében. Sikerült olyan tisztességes, hazájáért és városáért aggódó és tenni akaró embereket sorainkba állítani, akikben megvan az akarat is arra, hogy valóban változtassanak az eddigi helyi politikán. Mind szemléletben, mind hozzáállásban.
Szándékunk szerint minden olyan döntést támogatunk, ami hasznos a városban lakóknak, nem pártpolitika és egyéni érdekek mentén íródott. Nem jobb és baloldalban gondolkodunk, számunkra mindennél fontosabb a tisztesség, valamint, hogy olyan országot adjunk át gyermekeinknek, amire büszkék lehetünk. Nem tűrjük a korrupció legkisebb jelenlétét sem, feltett szándékunk megtisztítani a helyi közéletet minden tudomásunkra jutott tisztességtelen ügytől. Éppen ezért kiemelten kezeljük a városban lakók tájékoztatását minden közérdekű ügyről, bármilyen kényes is az. Számunkra nincsenek tabuk, a tájékoztatást viszont minden esetben saját kiadványainkban fogjuk megjelentetni, vállalva véleményünket.
Azon leszünk, hogy erősítsük a nemzeti érzést, támogatjuk és elősegítjük az ilyen jellegű rendezvényeket, előadásokat, vagy tárgyi értékek létrehozását. Fontosnak tartjuk az ifjúság ébredését, részvételét a helyi közéletben. Célunk, hogy ne szakadjunk el a hétköznapi problémáktól, szülőföldünk és a városban élő nemzettársaink érdekeit képviseljük. Szeretnénk, ha végre tisztességes, lelkiismeretes, erős nemzeti és helyi öntudattal rendelkezők végeznék áldásos munkájukat a város és a haza érdekében, akiknek az eszük mellett a szívük is a helyén van!


Ehhez Adjon az Isten! erőt, kitartást és Szebb Jövőt!


Jelöltjeink a 2010-es bátonyterenyei önkormányzati választásokon:

Jelöltjeink a 2010-es bátonyterenyei önkormányzati választásokon:

                 

 Elérhetőség:   batonyterenye@jobbik.hu ,  cseresznyes.istvan@jobbik.hu 

 Utolsó frissítés:   Látogatók száma: 

Az oldal Firefox-al mutat úgy, ahogy elképzeltem. A többi böngésző a színeket, margókat, stb., itt-ott másként kezelheti. De ez nem érdekel, lusta vagyok. :-) Sorry!